Кількість
|
Вартість
|
||
|
Даний ніж компанії Victorinox став однією з найпопулярніших моделей на ринку кухонних ножів завдяки своїй універсальності. Оснащений широким лезом, цей ніж буде доречним як для професійних кухарів, так і для домогосподарок. Він прекрасно і рівносильно впорається з нарізкою, так і з обробленням. Оснащений зручно сидить в руці і красивою рукояттю з чорного матового поліпропілену Fibrox. Клинок виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі.
Серія: "Fibrox"
Кухонні ножі Victorinox — це вироби високої якості, які повністю відповідають всім вимогами міжнародних стандартів. В асортименті компанії є будь-які різновиди кухонних ножів — обробні, ножі для чищення картоплі, для нарізання риби і сиру, для хліба, а також клинки інших типів. Ножі Victorinox зроблені з якісних матеріалів.
Леза з високоміцної сталі довго зберігають свою гостроту, а ручки із пластику, дерева та металу володіють підвищеною комфортністю. Завдяки цьому, кухонними ножами Victorinox можна працювати протягом тривалого часу, не втомлюючись.
Рекомендації по експлуатації :
Високоякісні кухонні ножі не рекомендується мити в посудомийній машині. По ряду причин виробники ножів рекомендують виключно ручну мийку.
Відразу після використання ножі повинні бути вимиті вручну і висушені, в іншому випадку леза ножів можуть потемніти. У випадку якщо з'явилися невеликі зміни відтінку сталі або плями на лезі — використовуйте для очищення тільки м'які не містять хлор або абразиви кошти.
Ножи лучше всего хранить отдельно от остальной посуды, так как это поможет избежать возможных повреждений режущей кромки и полотна лезвия от посторонних контактов с твердыми предметами (не храните ножи в традиционном выдвижном кухонном ящике вперемешку друг с другом). Лучше всего их держать в специальной подставке или на магнитном держателе.
Кухонные ножи не предназначены для резки и рубки мяса, птицы и рыбы с крупной костью, а так же замороженных продуктов (для этих целей существуют специальные ножи).
Ножи не нужно сгибать, гнуть или использовать для скобления, царапания, открывания пивных бутылок или консервов.
Не рекомендуется резать продукты на разделочных столах и досках из стекла, керамики, натурального камня, акрила. Используйте доски из натурального дерева или полиуретана (мягкой пластмассы).
При правильной эксплуатации качественные кухонные ножи прослужат вам долгие годы.
Характеристики:
- Производитель: VICTORINOX
- Страна производитель: Швейцария
- Твердость клинка, HRC: 55-56
- Материал рукоятки: Fibrox
- Цвет: Чёрный
- Рабочая часть, мм: 12
- Марка стали: X50CrMoV15